Benieuwd of uw event datum nog beschikbaar is?


Werkwijze

 

De Congresfotografen maken een pakkend beeldverslag van uw event..

 

Voorafgaand aan het event bespreken De Congresfotografen met u het programma. De briefing, met daarin uw wensen als organisator, is de basis van onze aanpak voor het beeldverslag van het event. Wij gaan afwisselende beelden maken met actiemomenten, sprekers, sfeer, interacties tijdens workshops, parallelle sessies en netwerkmomenten. De Congresfotografen hebben oog voor de sfeermakers van menig bijeenkomst zoals cabaret en muzikale omlijsting.

 

..onopvallend..

 

De Congresfotografen zijn gepast gekleed en werken zo onopvallend mogelijk om de sfeer en de dynamiek van het congres zo min mogelijk te verstoren. Arend Jan en Rob kunnen goed overweg met mensen. Ze weten de juiste, ontspannen sfeer te creëren waarin mensen goed op een groepsfoto of geënsceneerde foto komen.

 

.. onder alle omstandigheden

 

De lichtomstandigheden tijdens congressen zijn vaak niet optimaal voor fotografie. Toch verwacht u professionele beelden van uw event. De Congresfotografen kunnen hier heel goed mee omgaan. Zij kunnen uit de voeten met álle lichtomstandigheden. Ze werken met de beste camera’s van Nikon en lichtsterke lenzen. Een back up-camera behoort tot de standaarduitrusting.

 

Nog tijdens het programma is het mogelijk dat De Congresfotografen de eerste foto’s voor social media en persbericht aanleveren. Binnen 24 uur na afloop van het event volgt dan een compacte beeldselectie met de highlights van het event. De Congresfotografen besteden veel zorg en aandacht aan de beelden. Dat ziet u dan ook terug in de hoge kwaliteit van de complete fotoreportage die 1 á 2 weken na afloop beschikbaar is. In overleg is een andere aanlevertermijn ook mogelijk.

 

Neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier. De Congresfotografen reageren snel om uw vragen te beantwoorden.