Benieuwd of uw event datum nog beschikbaar is?


De Congresfotografen zien de voordelen van samenwerken

 

Arend Jan Hermsen en Rob Nelisse zijn twee creatieve allround fotografen met jarenlange ervaring in congresfotografie. Talrijke events hebben zij in die jaren al vastgelegd met de camera. Arend Jan en Rob bundelen nu hun fotografische talenten en werken samen onder één naam als De Congresfotografen.

 

Onze samenwerking heeft grote voordelen voor de organisatoren van congressen en events.

 

Arend Jan zet die voordelen uiteen: “Met onze bedrijfszekerheid kan de klant zijn voordeel doen. Want we zijn heel betrouwbaar en doorlopend beschikbaar, in het hele land zonder kilometerkosten! Als de een niet kan, dan komt de ander. We hoeven dus nooit nee te verkopen! Door onze ervaring hebben we weinig input nodig van de opdrachtgever om tot mooi resultaat te komen. Wij zijn beiden vertrouwd met de organisatie van een event. We weten welke onderdelen of momenten van het programma belangrijk zijn en we hebben een goede neus voor details die pakkende beelden opleveren. Onder alle omstandigheden, ook als het lastig fotograferen is met weinig licht bijvoorbeeld, komen wij voor de dag met sterke foto’s.”

 

De samenwerking levert ook een synergievoordeel op, zoals zo vaak wanneer professionals gaan samenwerken.

 

Rob ziet het zo: “Wij houden elkaar scherp en leren van elkaar. Problemen lossen we makkelijker op omdat we met elkaar kunnen overleggen. Dat werkt inspirerend waardoor de kwaliteit van de fotografie altijd in ontwikkeling is. Onze doelstelling is om hoge kwaliteit fotografie te leveren. We zoeken altijd naar nieuwe invalshoeken om zo tot verrassende beelden te komen. Bovendien kunnen we bij grote events ook samen komen zodat er niets gemist wordt of dat we met twee fotografen vanuit verschillende perspectieven beeld kunnen schieten. Elke organisator van congressen en events kan hiervan profiteren!”